fbpx
Skip to content Skip to footer

Kondan Retreat

Accessed through the pramukh dwar (ceremonial gateway), the reception area creates an experiential connection from public to private zone via a gently rising, narrow and introverted lane that eventually opens onto the restaurant’s main deck with a stunning view of the valley to the south.

Architect Fact File
Project NameKondan RetreatAbout ProjectReception and RestaurantYear of Construction2017Built area3600 sq.mconstructionFramed structure Concrete Block wall, Filler SlabPrincipal ArchitectPrasanna MoreyDesign TeamPrasanna, Divya Jyoti, Darshan PhalakBuilderAkash MehtaStructural DesignerSuhash JoshiPhotographerHemant PatilCreditPMA MadhushalaShare

Need Help to Decide...

Prayag Clay Bricks

Need Help to Decide!

Prayag Clay Bricks

Need Help to Decide